#iesiafara Marian Viorel Dragomir, #iesiafara Alexandru Jantea Crican!

PSD Brăila s-a angajat în ultima vreme într-un gen de prigoană a ziariștilor incomozi, pe care-i atacă pe rețelele de socializare și nu numai, vârf de lance fiind primarul Marian Dragomir, care se crede un as într-ale comunicării, fiindcă s-a specializat în tehnici de manipulare.

Din nefericire pentru el/ ei, nu și-au găsit oamenii cu care să o facă pe șmecherii, fiindcă unii dintre noi, în 30 de ani de activitate în presă, am mai văzut de-alde Gigi duru care au crezut că dacă au ajuns (prin diverse metode, rareori prin merite personale reale) sus, sunt eterni acolo. Și n-au fost.

La cea mai recentă ședință CLM Brăila, unul dintre subiectele de la punctul „Diverse” a fost atacarea unei ziariste.  A început primarul și a continuat viceprimarul Alexandru Jantea Crican (PSD), care i-a spus acesteia „ieși afară!”, pentru că ziarista a avut „tupeul” să răspundă mizeriilor PSD-iste, în loc să tacă și să înghită, așa cum sunt ei obișnuiți.

De ce i-a cerut Jantea Crican să iasă afară corespondentului Radio România Actualități, Gina Bahor? Ce i-au repoșat primarul și viceprimarul? Că nu a respectat  Regulamentul de funcționare a CLM, că a vorbit fără să i se dea cuvântul, că „a țipat” și „a jignit”. De fapt, n-a jignit pe nimeni, dar cei doi, sensibiloși fiind, s-au simțit jigniți că Gina Bahor și-a permis să le spună pe șleau niște lucruri pe care alții nu au curajul să le spună.

Ce s-a întâmplat în realitate puteți citi/vedea aici –  cu video complet, nu trunchiat, cum a postat Marian Dragomir și cei care-l slujesc: Mizerii PSD-iste fără precedent: în ședința CLM Brăila, primarul  Dragomir a jignit în mod repetat o ziaristă și a spus că este purtătorul de cuvânt al PNL. Hal de comportament al vice primarului Jantea Crican: „Ieși afară!”/

Păi dacă vorbim de „jigniri”, primul căruia ar trebui să i se ceară #iesiafară este primarul Dragomir, care jignește în mod sistematic consilierii municipali liberali – dovadă stau articolele/ înregistrările video publicate pe MD Press  de-a lungul timpului! Și Marian Dragomir este invitat în ședințele Consiliului Local Municipal, ca și ziariștii, el nu este membru al CLM, dar aproape la fiecare ședință își permite să jignească aleșii liberali. Pe el nu-l vedeți, PSD-iștilor apărători ai Regulamentului? Pe el nu-l vedeți, domnule secretar al Municipiului, Ion Drăgan?

Al doilea căruia ar trebui să i se spună #ieșiafară este viceprimarul Alexandru Jantea Crican, care, de cele mai multe ori, atunci când ia cuvântul, îi jignește pe consilierii liberali, cărora le spune, printre altele, că nu înțeleg nimic, cu tonul batjocoritor al celui care are impresia că e Deșteptăciunea întruchipată. Și nu e.

„Sunteți niște proști!”, ăsta este, ca substrat, mesajul pe care-l transmite Jantea Crican, cu profund dispreț, liberalilor din CLM, când le spune „dvs nu aveți capacitatea să înțelegeți”.

Cei care nu au capacitatea să înțeleagă ce este acela respect față de ceilalți și bună cuviință sunt Marian Viorel Dragomir și Alexandru Jantea Crican, care înțeleg însă foarte bine tehnicile de „bullying administrativ”.

Joi, însă, PSD-iștii au depășit orice limită: după ce primarul și viceprimarul au atacat-o la modul mizerabil pe Gina Bahor în ședința CLM,  Dragomir a postat pe o rețea de socializare un text în care continua să o jignească/ denigreze și să mintă sfruntat, susținând că aceasta este „purtător de cuvânt al PNL”  și postând, în susținerea acuzațiilor sale, o înregistrare video trunchiată din ședința CLM și în plus, PSD-iștii au reclamat-o pe aceasta la conducerea Radio România Actualități.

Ăsta este modul în care acționează PSD-iștii. Cu jigniri, cu acuzații mincinoase, cu înregistrări video trunchiate, alese în așa fel, încât să le susțină varianta, cu reclamații, pentru a le face rău ziariștilor care nu pleacă fruntea în fața lor.

Aveți senzația că păcăliți pe cineva cu faptul că postările voastre în care atacați ziariștii au sute de like-uri și distribuiri obținute prin comandă dată pe linie politică PSD-iștilor, care execută ordinul și dau like/distribuie, ascultători, chiar și atunci când sunt scârbiți ei înșiși de ceea ce faceți? Aveți senzația că păcăliți pe cineva când vă lăudați între voi, PSD-iștii, pe rețelele de socializare?

Nu mai ștergeți comentariile în care sunteți criticat, domnule primar Dragomir, nu-i mai blocați pe cei care vă critică (și nu mă refer la genul de comentarii și atacuri de joasă speță, la care vă pretați voi și camarila voastră, ci la comentarii și critici exprimate în termeni decenți) și atunci o să aveți imaginea reală a ceea ce cred oamenii despre voi, PSD-iștii!

Nu suportați critica, nu suportați întrebările incomode, dar din nefericire pentru voi nu-i puteți bloca/da afară pe toți cei care văd și scriu lucruri care nu vă convine să fie văzute și să fie spuse/scrise!

Mergeți  pe principiul „Cine nu e cu noi e împotriva noastră” și încercați să-i călcați în picioare pe cei care nu vă pupă papucul. Ce-o să faceți? O să ne dați afară pe toți cei care nu vă lingem mâna și c…(ondu)rul? O să ne dați afară din sălile de ședințe și din serviciu, să păstrați doar pupinconduriștii voștri? O să ne denigrați, acuzându-ne pe rețelele de socializare, folosind întregistrări trunchiate? O să ne acuzați de minciuni, susținuți eventual de PSD-iști de-ai voștri care v-au văzut făcând niște lucruri (fiindcă erau și ei cu voi), dar dau like și distribuie postări de-ale voastre în care spuneți că nu ați făcut acele lucruri?

Nu ne puteți speria pe toți, nu ne puteți da afară din săli de ședință și eventual și din serviciu pe toți; unii dintre noi vom continua să scriem despre voi!

Brăilenii (inclusiv unii dintre PSD-iștii voștri) văd, înțeleg și sunt scârbiți de mizeriile la care vă pretați. Scorurile pe care le-ați obținut în 2020 au fost și s-au dus. De-asta și sunteți atât de disperați că o să pierdeți puterea discreționară pe care o exercitați în ultimii ani și vă pretați la astfel de lucruri, atacându-i la modul mizerabil  pe cei care au curajul să vă critice.  Vă place să aveți puterea totală în mâinile voastre, să controlați voi tot.  Gheorghe Bunea Stancu a fost un biet copil, față de ce deveniți voi, Marian Dragomir și Alexandru Jantea Crican!

Și încă ceva: oamenii cu adevărat inteligenți nu-și extrag valoarea din a-i umili/batjocori/intimida pe cei din jur. Oamenii cu adevărat puternici nu-și extrag puterea din a-i face pe cei din jur să se simtă inferiori lor.

Numai cei slabi simt nevoia să-i calce în picioare pe alții, ca să arate de tari sunt ei și se folosesc pe funcțiile/pozițiile pe care le ocupă temporar ca să-i umilească pe alții.

Valoarea voastră nu e dată de funcțiile pe care le ocupați acum. Valoarea voastră reală se va vedea după ce nu veți mai avea acele funcții. Dar caracterul vostru se vede foarte bine acum, când aveți aceste funcții.