Joi, 30 martie, în Liga Florilor Mol: Dunărea Brăila – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Joi, 30 martie, este programată runda cu numărul XX din cadrul Ligii Florilor Mol. Dunărea Brăila va întâlni CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joi, începând cu ora 17:30, în Sala Polivalentă din Brăila.

Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat începând de astăzi, 27 martie, din incinta Sălii Polivalente din Brăila.

Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune PRO Arena, iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul https://frhlive.com.

În perioada 2021-2022 cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 3 dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Cea mai recentă întâlnire a fost în data de 20.10.2022 și s-a încheiat cu scorul de 25 la 24 pentru echipa din Bistrița Năsăud.

La această dată Dunărea Brăila se află pe poziția a IV-a, cu 40 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a II-a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând 46 de puncte.

”Ne așteaptă o confruntare grea, iar fetele sunt pregătite să dea în teren tot ce au mai bun. Va fi un meci-spectacol și sunt convins că și de data aceasta vom juca cu sala plină. Ne bucură foarte mult sprijinul suporterilor brăileni, iar sala plină motivează echipa din toate punctele de vedere. Am mare încredere în fete, în staff, astfel că așteptăm a zecea victorie consecutivă pentru Brăila”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Etapa următoare este programată pentru data de 19 aprilie, atunci când Brăila va juca tot acasă, în Sala Polivalentă, împotriva echipei CSM Slatina.

Pauza competițională este determinată de participarea echipei naționalei de handbal feminin a României în preliminariile Campionatului Mondial 2023. România va juca pe 8 și 12 aprilie în compania selecționatei similare a Portugaliei. Printre cele 18 de handbaliste convocate se regăsește și pivotul Dunării Brăila, Nicoleta Balog.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns