Ofertă din partea HC Dunărea pentru copiii brăileni: cursuri gratuite de inițiere în handbal

HC Dunărea îi așteaptă pe copiii care doresc să se înscrie la cursuri de inițiere în handbal, mai ales că a început vacanța, iar cei mici au mai mult timp liber.

Ionel Radu, directorul tehnic al HC Dunărea Brăila, a precizat că aceste cursuri se adresează copiilor care au împlinit vârsta de 6 ani și a dat câteva detalii cu privire la condițiile în care se vor desfășura antrenamentele, astfel încât părinții interesați să știe unde trebuie să se adreseze și care este programul de pregătire.

El a spus că părinții trebuie să prezinte o fișă medicală a copilului completată și parafată de medic, o fotografie a copilului, copie după certificatul de naștere al acestuia și numărul de telefon la care pot fi contactați.

În ceea ce privește programul antrenamentelor pentru cei mici, acestea se vor desfășura de 2-3 ori pe săptămână (în funcție de generație, de grupa în care se află copiii, etc), între orele 14.00-15.00.

Cei interesați pot afla mai multe amănunte, zilnic, între orele 9.00 -17.00,  la Sala Polivalentă, unde pot discuta cu reprezentanții HC Dunărea.

Cursurile sunt gratuite.