Președintele Chiriac consideră că parlamentarii PSD de Brăila mai au mult de lucru pe partea de comunicare: „Vom face o analiză la partid și vom face o triere. Încă nu s-au făcut listele pentru alegerile parlamentare și locale”

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac – care este și președinte al Organizației Județene PSD – este de părere că cei 3 parlamentari social-democrați de Brăila mai au de lucrat pe partea de comunicare.

Chiriac a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă cum apreciază activitatea senatorului Ion Rotaru și a deputaților Nicu Niță și Florin Mircea în ceea ce privește comunicarea/ abordarea subiectelor publice, iar răspunsul său a fost următorul: „Unii dintre parlamentarii PSD trebuie să mai lucreze la partea de comunicare. Cu siguranță au foarte multe lucruri de comunicat și bune, dar trebuie îmbunătățit acest lucru – și mă refer la toți cei 3 parlamentari.

Clar parlamentarii PSD mai au foarte mult de lucru la partea de comunicare. Unii mai mult și alții mai puțin. Cu siguranță o să facem o analiză la partid și atunci vă vom comunica și vom face o triere, atunci când va fi cazul. Încă nu s-au făcut liste la PSD nici pentru locale, nici pentru parlamentare. Va fi o analiză făcută împreună cu toată echipa, că la noi este o conducere colegială, nu este o conducere de «zeitate», ca să avem toată lumea ce spune unul, aia face. Vom face o analiză a tuturor colegilor și atunci vom hotărî împreună cine este cel mai bun să ne reprezinte atât în Parlamentul European – vedem dacă avem candidat; cu siguranță vom avea unul -, atât la alegerile locale, cât și la alegerile parlamentare. Se va face o analiză foarte serioasă, nu pe genunchi și nu pe cumetrii, nu pe botezuri, nu pe gașcă, nu pe trompete, nu pe dedicații”.

În ceea ce-l privește, primarul Marian Dragomir, care este și președinte al Organizației Municipale PSD Brăila, a spus: „Ca primar al municipiului Brăila am discuții cu parlamentarii PSD, ne întâlnim periodic, vin și pe la Primărie pentru discutarea unor aspecte sau chestiuni care au legătură cu votul în Parlament al unor proiecte care privesc Primăria municipiului Brăila, dar la partea de comunicare spun, într-adevăr, că dvs aveți dreptate și este nevoie să mai lucreze, să comunice mai mult ceea ce fac acolo, pentru că acesta este adevărul”.