Sâmbătă, 4 noiembrie, în Liga Florilor Mol: HC Dunărea Brăila – Corona Brașov

Pe data de 4 noiembrie este programată runda a IX-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Dunărea Brăila va întâlni Corona Brașov sâmbătă, începând cu ora 17:00, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30. Prețul biletului este de 15 lei. Pentru copiii până în 5 ani intrarea este gratuită. Pentru copiii sub 14 ani prețul este de 5 lei.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al clubului Dunărea Brăila,  iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal, în modulul livescore www.frhlive.com.

Între anii 2018-2023 cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, două dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 09.03.2023, la Brașov. Partida s-a încheiat la scorul de 26 – 28 pentru Brăila, meci care a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României Râureni.

Până în 6 decembrie 2019 echipa Corona Brașov a activat în Liga Națională, de unde a fost retrogradată în sezonul 2019-2020. Din 2020 până în 2023 a evoluat în Divizia A. La turneul final a Diviziei A, ediția 2022-2023, Corona Brașov s-a clasat pe locul I și astfel a promovat direct în Liga Națională.

”Luna noiembrie ne așteaptă cu meciuri importante atât în Liga Națională, cât și în Europa League. Ne concentrăm să ne calificăm în grupele europene, dar nu neglijăm punctele din campionat, pentru a urca în clasament. Meciul cu Corona Brașov nu va fi ușor, echipa brașoveană a produs câteva surprize de când a promovat. Așteptăm suporterii brăileni în Sala Polivalentă, ca să susțină echipa”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa tot pe teren propriu, împotriva echipei Gloria Bistrița, pe data de 8 noiembrie. Partida se va juca începand cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns