Sorin Ioniță, despre proiectul aeroportului Galați-Brăila: „Emoții cu zburătoare inutile. Ăia la Oradea au aeroport, dar n-au curse și nu operează decât femeia de serviciu cu mopul pe acolo!”

Sorin Ioniță, lider al Organizației Brăila Forța Dreptei, fost consilier municipal, este de părere că anunțurile făcute de liderii administrației locale (PSD) privind demersurile făcute pentru construirea Aeroportului Internațional Galați-Brăila reprezintă doar o încercare de a-și face imagine și a atrage voturi pentru partidul lor.

Ioniță a făcut acest comentariu după ce conducerea CJ Brăila a anunțat ieri că a fost încheiată procedura de licitație pentru Planul de investiții/Master Plan și Studiul de Fezabilitate necesare pentru obiectivul de investiție “Realizarea Aeroportului Internațional Galați-Brăila”, precum și pentru pregătirea studiilor asociate fazei de proiectare SF.

Mai concret, Sorin Ioniță a comentat pe o rețea de socializare: „Pentru ca emoția cu podul s-a risipit de îndată ce beculețele s-au aprins peste Dunăre, trebuia născocită alta, pentru a continua prosteala pentru un vot!

Apropo, emoțiile astea cu zburătoare inutile s-au dovedit a fi un gunoi de ascuns sub preș; ăia la Oradea au aeroport, dar n-au curse și nu operează decât femeia de serviciu cu mopul pe acolo!”.