Complexul Alma Health & Spa Retreat din stațiunea Lacu Sărat, premiat la Congresul Turismului Balnear și de Wellness al României și la Gala Romanian Excellence Awards

Complexul balnear și de vacanță Alma Health & Spa Retreat a câștigat zilele trecute trei premii la Congresul Turismului Balnear și de Wellness al României și la Gala Romanian Excellence Awards, organizată de Hospitality Culture Institute.

Astfel, la Premiile Turismului Balnear și de Wellness din România, din cadrul Congresului organizat de Organizația Patronală a Turismului Balnear din România în perioada 4-6 octombrie, la Sovata, Alma Health & Spa Retreat a fost desemnată “Cea mai valoroasă investiție în domeniul spa (balnear/wellness) din România”, dar și “Cel mai bun hotel (4 stele sau 5 stele) cu baza de tratament balnear și de wellness”.

La Gala Romanian Excellence Awards, Alma Health & Spa Retreat a câștigat, pe 5 octombrie, Votul Publicului, Locul III.

“Ne onorează aceste trei premii, ele reprezintă recunoașterea muncii uneii întregi echipe, de la investitor la toți colegii care lucrează astăzi la Alma Health & Spa Retreat, cărora le mulțumesc pentru efortul de fiecare zi, astfel încât să putem oferi oaspeților noștri servicii excelente. Mulțumesc și celor care ne-au votat, știu că e o comunitate foarte activă în Brăila care ne susține și care își dorește ca și zona noastră să fie recunoscută pentru potențialul turistic și balnear. Mă bucur să contribuim la această recunoaștere și sper că e doar primul pas în transformarea stațiunii Lacu Sărat și a Brăilei în destinații turistice atractive atât pentru români, cât și pentru turiștii străini”, a declarat Vasile Dogărescu, proprietarul Alma Health & Spa Retreat.

Alma Health & Spa Retreat este cel mai nou și modern complex balnear și de vacanță, deschis la începutul acestei veri în Stațiunea Lacu Sărat, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro. Acesta are 4 stele și cuprinde un hotel cu 185 de camere și apartamente, un centru balnear ultramodern, ce folosește nămolul sapropelic și apa hipersalină pompate direct din Lacul Sărat, centru wellness & spa, plajă privată cu 1000 de șezlonguri, aquapark și piscine exterioare cu apă sărată și dulce, 6 restaurante și un centru de evenimente cu o capacitate de 1000 de persoane, inclusiv o sală de bal și spectacole dotată cu echipamente audio-video de ultimă generație, cu o capacitate de 400 de persoane.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns